/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

FAQ (veel gestelde vragen)

Lees dit aandachtig door, heeft u nog vragen, bel mij gerust!

1. Hoe meld ik mij aan?

Kom langs of schrijf je in via het formulier op de website. Vermeld daarbij leeftijd, geboortedatum, eventuele ervaring en informatie zoals ziekten en/of medicijngebruik.


2. Heb ik sportkleding nodig?

Ja, een trainingsbroek en t-shirt volstaat. De club verkoopt haar eigen t-shirts. We trainen zonder schoeisel. Trainen in gewone kleding wordt afgeraden.


3. Moet ik mij afmelden

Dat is niet noodzakelijk want je traint naar je eigen behoefte. Het is echter wel netjes om je af te melden. Het liefst telefonisch.


4. Moet ik contant betalen, kan dit ook automatisch.

Wij hebben nog geen automatische incasso. Contante betaling is gewenst.


5. Hoe wordt de frequentie van de lessen bijgehouden?

Op dit moment ontwikkelen wij een kaartsysteem. Zodra dit een feit is, wordt dit op de site en tijdens de lessen uitgelegd.


6. Moet ik trainen op vaste tijden en dagen?

Nee, je kunt trainen wanneer jij het wilt binnen de grenzen van onze openingstijden


7. Ik kan langer dan twee maanden niet trainen, moet ik betalen?

Je kunt je afmelden. Houd wel rekening met een opzegtermijn. Wil je nadien weer trainen dan moet je je weer inschrijven en dus ook inschrijfgeld betalen. 


8. Ik wil voedingsadvies in combinatie met trainingen

Dat kan, er is een herbalife specialist die je hierin kan adviseren en begeleiden.


9. Ben ik niet te oud?

Je bent nooit te oud om lessen te volgen. Je traint naar eigen vermogen.


10. Wat als ik een ongelukje krijg?

De trainer heeft een EHBO cursus genoten en kan eerste hulp bieden.
 

11. Kan ik meedoen met Leeuwendansen?

Speciale leeuwendans trainingen vinden plaats op de dinsdagavond. We hebben altijd mensen nodig die kunnen helpen en aanwezig kunnen zijn bij leeuwendansen. Dit is echter wel vrijwillig. Leeuwendansen vinden overal in het land plaats en soms over de grens (Belgie, Duitsland). Vervoer naar en van gebeurt door het huren van een bus inclusief eten en drinken. Je krijgt er dus geen directe vergoeding voor maar wel veel plezier, bepaalde privileges bij evenementen, ervaring en...je krijgt veel te zien!