/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Sifu Man-Lung Tang

 In 2008 heb ik mijn Kung Fu Club geopend, Luk Hop Moon Martial Club. De mensen vormen de kern van de club, de gezelligheid staat voorop en de band moet worden gezien als familie. Samen delen we de Kennis over Kung Fu. We proberen de stijl en cultuur te behouden en verder te verspreiden.Mijn naam is Man-Lung Tang, ik ben geboren in 1976 te Amsterdam. Mijn vader is Kung Fu leraar, waardoor ik op 3 jarige leeftijd ook begon met mijn eerste Kung Fu beweging. Nog geen 6 jaar en ik deed al mee met kung fu en leeuwendans optreden. Kung Fu is een onderdeel van onze familie geworden. Naast traditionele Kung Fu heb ik ook Moderne Wushu aangeleerd in China - GuangZhou en California - San Jose. Ik had 2 jaar lesgegeven in San Jose en de Moderne Wushu trainings programma bvalt me erg goed. De reden is dat het een interessant en compleet trainings pakket is met een trainingsduur van 5 jaar. 

Na deze fundamentele 5 jaar training ben je klaar voor alle kung fu routines die op je trainingspad komen. Je leert nieuwe routines dan 5 keer sneller dan een beginner. In deze stadium kan je betere keuzes maken. Je kan de Moderne Wushu proberen te perfectioneren voor deelname voor toernooien. Of je wilt liever meer kennis op doen in de Traditionele Kung Fu "Zes Harmonie Kung Fu".In 2011 vierden we 100 jaar bestaan van Chinezen in Nederland, dat deden we door met 100 Leeuwen te dansen op de Dam en een optocht parade te organiseren van de Dam naar ChinaTown Nieuwmarkt. Ik heb de choreografie gemaakt, alle deelnemende kungfu scholen opgeleid en 100 leeuwen kunnen verzamelen voor dit grote evenement.