/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Interesse in Kung Fu, Tai Chi, Wushi?

Kom gerust langs voor een eenmalige gratis kennismakingsles.

Eerst even bellen? dat kan, het nummer staat op de contactpagina.
 

Privé training is een goede keuze voor leerlingen die al ervaring hebben in Kung fu, maar is ook geschikt voor beginners die een sterke start willen maken. Heeft u weinig tijd of bijvoorbeeld moeite om in groepsverband te functioneren dan is priveles wellicht iets voor u. Privélessen zijn doorgaans duurder maar het één op één karakter van de lessen zorgt ervoor dat de stof naar een hoger niveau wordt getild. 
 

Het trainingsschema en programma kan worden aangepast op de individuele behoefte van de persoon. De concepten, technieken en theorieën van de stijl Luk Hop Moon worden in detail uitgelegd. In korte tijd zal gegarandeerd structuur, controle, techniek en gevoel worden verbeterd. 
 

Proeflessen zijn kosteloos. Voor privelessen hanteer ik een tarief.