/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Kung Fu lessen:

Iedereen die kennis wil maken met deze mooie krijgskunst is van harte welkom. Jong, oud, mannen, vrouwen en kinderen. Kungfu is zeer geschikt voor het verbeteren van de motoriek, versterken van concentratie, uithoudingsvermogen, lenigheid, souplesse, weerbaarheid, zelfvertrouwen, kracht, balans en evenwicht. Kungfu maakt de mens beter door het lichaam en de geest te verenigen waardoor een beter welzijn wordt verkregen. De lessen staan in het teken van stijlen, trap en stoottechnieken, het gebruik van wapens, fysieke uithoudingsvermogen en spierversterking. Daarnaast is het clubgevoel ook erg belangrijk. Nieuwe leden zullen zich snel thuis voelen. Dat komt omdat wij het gevoel willen ontwikkelen dat u traint in 'huiskamersferen'. 
 

Nieuwe leerlingen leren in het begin vooral de bewegingen (stijlen) en in een later stadium volgen de bewegingsreacties. Binnen Kungfu draait het niet om agressie en hoe je dit kunt uitbuiten maar het draait om het beheersen van allerlei emoties en dus ook agressie. Ook wordt geleerd hoe men zichzelf weerbaar kan maken als wel sprake is van situaties waarin men zichzelf moet verdedigen. 
 

Voor Scholen:
Lukhopmoon Martial Club laat kinderen op scholen en kindercentra zien door middel van workshops en demonstraties dat Kung Fu een vorm van kunst is vertegenwoordigd in een sport. De gedragscodes die bij Kung Fu horen, hebben een positieve uitwerking op het algemene functioneren van het kind. De trainer leert kinderen op hun eigen niveau omgaan met Kungfu en weet hen, aan de hand van simpele voorbeelden met een vleugje humor, te enthousiasmeren. 


Voor Bedrijven:
Lukhopmoon Martial club organiseert ook evenementen en workshops en biedt een breed scala aan diverse mogelijkheden voor uw organisatie, bedrijf of instantie. Bent u al bekend met onze traditionele leeuwen en drakendans? 
  Tai Chi lessen:

Tai Chi is gericht op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit. Het is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie. Op het eerste gezicht lijkt Tai Chi op langzame gymnastiek maar het is veel meer dan dat. Tai Chi heeft een belangrijke werking op lichaam en geest. De oefeningen zijn meer gericht op éénwording van lichaam en geest en wordt daarom ook een bewegingskunst genoemd. 
 Leeuwen en drakendansen lessen:

Lukhopmoon Martial Club verzorgd iedere dinsdagavond lessen die gericht zijn op het dansen met een leeuw. Een leeuwendans kent geen vaste volgorde echter de dans wordt aangepast aan de gelegenheid en de situatie. Er wordt les gegeven in het leren bespelen van de trommel, bekkens en gong. Daarnaast worden oefeningen gedaan met als doel om uiteindelijk zelfstandig een leeuwendans uit te voeren. Enige lenigheid en acrobatiek is hierbij gewenst.
 Tricking lessen:

Tricking is de informele naam van een relatief nieuwe sport. Het is een combinatie van martial arts, gymnastiek en acrobatiek. Het is een esthetische mix van flips, kicks, salto's en twists. Kenmerkend is dat de 540-kick van Taekwondo, de vlindertwist van Wushu en enkele elementen uit Capoeira sterk aanwezig zijn. Tricking is flitsend, complex en bevat gestileerde bewegingen die zich onderscheiden van andere kunsten. De lessen worden verzorgd door Kjer, Achie en Ghino van Street Trickz. Hij heeft een prominente positie ingenomen als Tricker en heeft reeds internationale bekendheid vergaard. Informeer naar de mogelijkheden. Let op: aanmeldingen en informatie komende vanaf deze website worden niet in behandeling genomen. Kijk verder op: https://www.facebook.com/kjer01

 


Yoga lessen:

Op dinsdagochtend en vrijdagochtend kan men in de club, onder begeleiding van een ervaren docent, yoga doen. Wie hierover meer informatie wenst, wordt verzocht op de onderstaande link te klikken. Aanmeldingen vanaf deze website worden niet in behandeling genomen. Wendt u zich tot de yoga docent. Voor meer informatie surf naar http://www.blueskyyoga.nl/


Magnetiseren, spirituele kaartleggingen en coaching door Studio Elise:

Bepaalde blokkades in het lichaam kunnen de balans verstoren m.b.t. het dagelijkse functioneren. Magnetiseren kan dan een uitkomst bieden. Deze alternatieve vorm is een aangename toevoeging op het welzijn. Studio Elise kan ook benaderd worden voor spirituele kaartleggingen (oa. Tarot) en spirituele coaching. Aanmeldingen en informatie komende vanaf deze website worden niet in behandeling genomen. Surf voor meer informatie naar www.studio-elise.nl