Nieuws v/d Ledenadministratie

Gepubliceerd op 17 maart 2018 03:58

Belangrijke mededeling!

Beste leden,

Wie zich inschrijft bij LHM, gaat akkoord met onze contributievoorwaarden. Zoals we eerder hebben laten doorschemeren, gaan alle maandelijkse betalingen voortaan per eerste van de maand. Dat scheelt ons een hoop administratief werk. Omdat we het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid zijn, willen we graag het overzicht houden.

Dat brengt ons op het volgende. Ondanks onze groei in leden, is er ook een klein aantal dat niet meer is komen trainen. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn waar wij doorgaans veel begrip voor hebben. Nu wil het dat de contributie blijft doorgaan totdat er een schriftelijke opzegging komt (opzegtermijn is een maand) zoals vermeldt op het inschrijvingsformulier. Mocht je tot deze groep behoren dan ontvang je binnenkort een bericht hierover van Sifu of van de ledenadministratie. 

Het is belangrijk dat wij weten of je langdurig verhinderd bent of je lidmaatschap op wilt zeggen. Ik beide gevallen geldt: geef het schriftelijk door! Het liefst via de mail. Dit voorkomt onduidelijkheid voor ons en voor jouw portemonnee. 

Bedankt!

LHM ledenadministratie


«   »